Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #183314
L o g i n
FOTTUR TIL HÅLANDSSTØLEN OG GULE HEDLEREN
Styret i Bjødna-Tores Venner inviterer alle som er interessert til å være med på en heldags fottur til Hålandsstølen og Gule hedleren (stedet der Bjødna-Tore ble angrepet av bjørnen) søndag 28. august 2011.

Frammøte på Håland før kl. 11.00. Det blir ingen forhåndspåmelding til denne turen. Dersom deltakerne blir mange, deler vi opp i mindre grupper.

Som de fleste vil kjenne til, er dette en litt krevende tur. Høydeforskjellen mellom sletta i Frafjord og stølen er ca. 460 meter. Veien og stien er knudret og smal med mye stein, noen steder er stigningen ganske bratt. Det er derfor helt nødvendig med godt fottøy – og friske bein!

Per Terje Haaland og Per Kåre Haaland blir med som kjentfolk og vil gi informasjon underveis. Turen opp til Hålandsstølen vil ta rundt to timer. Der blir det tid til å nyte medbragt mat og drikke. Turdeltakerne må altså selv ta med nødvendig mat og drikke.

Etter en times stans på stølen, går turen til hedleren. Komitéen vurderer det som mer behagelig å gå fra Hålandsstølen til Gule hedleren enn å ta den bratte stigningen rett opp til hedleren. Etter pause med orienteringer ved hedleren, går turen ned til Frafjord igjen. Hele turen vil ventelig ta rundt fem timer.

Informasjon, bl.a bilder og kart, finnes på foreningens nettsted. Mer informasjon kan om nødvendig fås ved å ta kontakt med undertegnede, Svein Håland, telf. 95222380, svhaala@gmail.com eller Tone-Marit Haaland telf. 99588362 www.tone-marit.haaland@lyse.net.

Frafjord/Stavanger 2. juni 2011

Med vennlig hilsen

Turkomiten

Svein Håland, Per Terje Haaland, Per Kåre Haaland,Tone-Marit Haaland og Eivind Haaland


Denne invitasjonen i utskriftsvennlig PDF-versjonBilde av Norddalen med inntegnet trasé for tur til Hålandsstølen og Gule hedlerenKart over Norddalen med inntegnet sti til HålandsstølenFra Hålandsstølen juni 2010


På vei til den Gule hedleren


Fra den Gule hedleren juni 2010

Skrevet: 11.06.11 klokken 20:29


Tilbake
Nyhetsarkiv