Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #182996
L o g i n
BESØKSSTATISTIKK FOR BJØDNA-TORES VENNERS HJEMMESIDE
En fersk oversikt over hvor mange besøk vi har hatt på Bjødna-Tores Venneres hjemmside, viser at de ”to store årene” hittil var i 2009 og 2010, med en ikke uventet topp i juni 2010.

Statistikken under viser at det fremdeles er en viss interesse for hjemmesiden vår. Om det imidlertid er medlemmer eller andre tilfeldig besøkende som blir mest registrert, er ikke godt å vite. Statistikken må også tas med en klype salt, men den viser likevel trenden fra år til år og måned til måned. De to viktigste kolonnene er ”Unique visitors” og ”Number of visits”.

Besøksstatistikk


Styret ønsker en "aktiv hjemmeside". Hvis du skulle ønske å få lagt ut noen betrakninger, en artikkel eller annet stoff på vår hjemmeside, er det fint om du sender dette i et dokument til redaktør Per Jostein Haaland på E-postadresse pjhaalan@online.no.

Fra vår besøksstatistikk kan en også se at vi har hatt besøk fra mange ulike nasjoner. Hvis vi f.eks. tar en kikk på måneden juni 2010 da sleksstevnet foregikk, kan vi se at vi da hadde besøk av brukere fra 65 ulike nasjoner. Bl.a har brukere fra Japan og China vist en forholdsvis stor interesse!


Skrevet: 11.01.12 klokken 14:41


Tilbake
Nyhetsarkiv