Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #183315
L o g i n
BILDER FRA SLEKTSSTEVNET I 2010 (REV 13.10.20)
Redaktøren får av og til spørsmål fra folk om det går an å bestille bilder fra slektsstevnet i 2010.

Særlig gjelder det gruppebildene på Håland. Bildene ligger tilgjengelig på nettsiden vår, og kan lastes ned av den enkelte. Bildene kan deretter skrives ut på egen skriver eller leveres til fotobutikk for utskrift med høy kvalitet. Klikk på linker under.

Hvis du ønsker å laste ned bilder med best oppløsning, kan du velge album med høy oppløsning. Dette valget kan imidlertid egne seg dårlig hvis du benytter mobildata.

Klikk på et miniatyrbilde og bla framover og bakover med knappene "next" og "prev" øverst til høyre og venstre. Trykk på bildet, eller høyreklikk med mus på bildet for å laste ned til eget utstyr. Klikk på "Thumbnails" for å gå tilbake til miniatyrbilder. Nederst under miniatyrbildene, finnes det en link tilbake til hjemmesiden.

Det finnes 4 album med ulikt innhold:
1) Forberedelser til slektsstevnet
2) Bilder fra turene - Kjærlighetsstien, Hålandsstølen og Gule hedleren
3) Kulturarrangement i Gloppehallen
4) Gudstjenesten i Dirdal kirke og slektsstevnet på Håland

Album 1 middels oppløsning Album 1 høy oppløsning

Album 2 middels oppløsning Album 2 høy oppløsning

Album 3 middels oppløsning Album 3 høy oppløsning

Album 4 middels oppløsning Album 4 høy oppløsning


Det finnes en del flere bilder på Flickr. Trykk på link under.

Flere bilder på Flickr

Når siden åpnes, trykk på aktuelt bilde, klikk på "Actions" og velg "View all sizes". Velg kvalitet, f.eks. "Original". Velg så "Download the Original size of this photo" (eller lignende valg). For utprinting bør best oppløsning (Original) velges. Merk deg hvor bildet lagres på din PC, og skriv dette eventuelt ut på egen skriver.

I arbeid/aktiviteter knyttet til Bjødna-Tores Venner og til eget bruk, er det ingen begrensninger i forbindelse med bruk av bildene. Fotograf bør oppgis der det er naturlig. Eventuell bruk av bildene i andre sammenhenger, skal imidlertid avklares med fotograf på vanlig måte.

Reidar Frafjord forteller i en mail at Erlend Bakken i Omega trykk, Stavanger, har forstørret Marie von Kroghs bilde av Tore-greinen fra slektsstevnet i juni 2010 til størrelsen 140 x 95 cm. Bildet pryder nå sideveggen på den nye balkongen hos Reidar Frafjord i Øvre Stokkavei 44, Stavanger


Fra Øvre Stokkavei 44 - bildestørrelse 140 x 95 cm

Skrevet: 22.06.14 klokken 19:22


Tilbake
Nyhetsarkiv