Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #183311
L o g i n
INVITASJON TIL ÅRSMØTET 4. MARS 2015
Det inviteres med dette til årsmøte i Bjødna-Tores Venner.

Årsmøtet avholdes onsdag den 4. mars 2015 kl 18:00 i foajeen i 1. etasje på Sjøfartsmuseet, Strandkaien 22 i Stavanger.

Under finner dere linker til dokumenter med invitasjon til årsmøtet, årsmelding og regnskap for 2014.

Invitasjon til Årsmøtet 2014
(Se under for endringer i programmet)

Årsmelding for 2014


Regnskap for 2014


Det blir noen endringer på årsmøtet, orienteringen om Sjøfartsmuseet går ut pga. sykdom. I stedet orienterer Per Terje Haaland om "Fremtidens Bjødna-Tore Venner" og Kjell Espedal har et kåseri om "Var Israels Rest fra Maudal og Pilt Ola fra Lysefjorden dyrleger?"

• Fremtidens Bjødna-Tores Venner? ved Per Terje Haaland. Bakgrunnen for å ta opp denne problemstillingen er at vi må kanskje se oss om etter andre og mer kulturhistoriske tema. Det kan være tema som: gamle stier, veier, høyløer, gravminner, kirkebøker, husmannsplasser, arbeid mot lokale og sentrale arkiv for å lete fram lokalhistorisk stoff, for å nevne noe. Per Terje vil komme med innspill hva vi i foreningen bør/kan jobbe med i fremtiden.

• Var Israels Rest fra Maudal og Pilt Ola fra Lysefjorden dyrleger? ved Kjell Espedal. Bakgrunnen for å fortelle litt om de to originalene fra Maudal og Lysefjorden er at de reiste rundt i Dirdal, Frafjord, Espedalen og Lysefjorden og utga seg for å være dyrleger. Det er mange historier om hvordan de kurerte dyr. Jon Moe har samlet en del av historiene om disse to orginale ne i boka om Pilt Ola. Det er mange fornøyelige historier. I kåseriet skal det tas fram en del av historiene som er knytta til de indre bygder i Ryfylke.

Spennende tema om hva Bjødna-Tores Venner skal jobbe med i fremtiden -så møt opp på årsmøtet !


Skrevet: 16.02.15 klokken 21:12


Tilbake
Nyhetsarkiv