Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #155508
L o g i n
HVEM DELTOK FRA TORE-SLEKTA PÅ SLEKTSTREFFET I 2010?
Bjødna-Tores Venner forsøkte i 2015 å identifisere de personene av Tore-slekta som var med på slektstreffet på Håland 13. juni 2010.

Søndag 13. juni 2010 var det slektsstevne på Håland. Over tusen mennesker møtte opp. Blant disse var det 240 fra Tore-greina som ble tatt bilde av - se foto. I 2015 ble det forsøkt å sette navn på alle som er med på bildet. I fm dette arbeidet, ble det lagt ut et bilde med tilhørende navnetabell her på Bjødna-Tores Venner. Våre medlemmer og andre ble oppfordret til å sende inn navn på dem som ikke var med i navnetabellen. Dette arbeidet resulterte i at antall registrerte navn økte fra 109 til 140. Dette representerer imidlertid kun 58% av de som er med på bildet. Vi forsøker derfor nå igjen for å se om vi kan identifisere flere.

Last ned bildet (se link under for bildet i høy oppløsning), forstørr det og se hvem du kjenner igjen. Når du forstørrer bildet, vil du se at hver person har fått tildelt et nummer. Dette nummerert finner du igjen i navnetabellen.

I vedlagte tabell ser du hvem vi så langt har klart å identifisere. Det hadde vært fint om de av dere som kjenner igjen flere, sendte nummer og navn til Per Terje Haaland (pth@lyse.net). Endelig resultat vil bli publisert på Bjødna-Tores Venner.

Klikk på linken under for å lese navnetabellen:
Tabell med navn på deltakere fra Tore-slekta, revidert pr 22.04.2018


Klikk på linken under for å hente inn bildet i høy oppløsning:
Gruppebilde av Tore-slekta, høy oppløsning. NB! Stor fil: 11,4 MB
Gruppebilde av Tore-slekta fra slektstreffet på Håland i 2010.Skrevet: 15.04.18 klokken 10:30


Tilbake
Nyhetsarkiv