Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #183315
L o g i n
AVLYST ARRANGEMENT I FRAFJORD
Arrangementet i Frafjord som skulle finne sted søndag 19. august er avlyst.

AVLYST ARRANGEMENT I FRAFJORD

De som var på BTV-årsmøtet i april eller følger godt med i planleggingsarbeidet vårt, vil vite at vi har hatt et arrangement i Frafjord under planlegging. Det skulle finne sted søndag 19. august og bestå dels av en busstur i dalen med innlagt fottur gjennom Snelldal og dels av et sosialt arrangement på Øyren.

Dette arrangementet har vi nå bestemt oss for å vente med. Dels synes vi i styret at planleggingen vår ikke kom helt i mål. Det teller tungt for oss, for vi vil gjerne lage gode oppfølginger til arrangementene våre de siste to årene: gjenåpningen av Kjærlighetsstien i 2016 og fjordaturen med Riskafjord i 2017. Dels laget det seg også slik at mange i styret ikke kunne være med, verken på arrangementet eller tilretteleggingen de siste dagene før, og da lå konklusjonen nærmest på bordet.

Turen til Gule Hedleren gjennomførte vi i pinsehelga, så helt arrangementfritt i BTV-sammenheng blir 2018 ikke. Likevel avlyser vi arrangementet i august og håper at de som så fram til å være med oss, har tålmodighet til å vente et år. Vi kommer sterkt tilbake i 2019!

Vennlig hilsen
Styret i BTV v/Jan Kristian Hognestad (styreleder)

Skrevet: 26.06.18 klokken 09:22


Tilbake
Nyhetsarkiv