Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #183315
L o g i n
HØSTENS ARBEID
I løpet av høsten 2007 skal første runde med innsamling av personopplysninger være ferdig. En arrangementskomite skal vurdere tid, sted og innhold når det gjelder slektsstevnet i 2010.

Vel overstått sommer alle sammen ! Blant oss som holdt oss hjemme i regnværet, håper jeg at riktig mange benyttet anledningen til innsamling av biografiske opplysninger og foto til den nye slektsboka !

Målsettingen er å avslutte første runde med innsamling av personopplysninger i løpet av 2007. Det mangler fremdeles mye i noen etterkommergreiner. Alle som leser dette - og som vet de har noe ugjort - bør derfor straks sette i gang med jobben og levere sine skjema ! Ta eventuelt kontakt med Svein Håland (ashaala@online.no, tlf. +47 95 22 23 80) dersom det er noe du lurer på. Vi planlegger å sende en foreløpig sammenstilling av slektsoversiktene ut på høring og supplering mot slutten av 2008.

Hvor skal slektsstevnet være ? - Det er spørsmålet som oftest blir stilt til undertegnede. Og når skal arrangementet være ? Hvor mange kommer ? Hva hvis det blir regn ? Hva skal slektstreffet inneholde ? Vil det koste noe å delta ? Disse og mange flere spørsmål skal nå gjennomgås av arrangementskomiteen. Det første møtet avholdes i nær framtid. I løpet av høsten vil de levere sine forslag til styret i Bjødna-Tores Venner.

Arrangementskomiteen består av Kåre Haaland (leder), Øyvind Gilje, Kjell Espedal og Per Kåre Haaland. Komiteen suppleres etter behov.Skrevet: 20.08.07 klokken 21:33


Tilbake
Nyhetsarkiv