Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #183315
L o g i n
NY ENGELSK NETTSIDE
Det er mange engelsktalende etterkommere etter Bjødna-Tore, de fleste i USA. Foreningen lanserte i dag et nytt og bedre tilbud til våre slektninger "over there". En ny nettside på engelsk kan hentes opp via menypunktet English i horisontalmenyen.

Det har vært et savn blant engelskspråklige slektninger at det aller meste av innholdet på nettsidene er på norsk. Og slik vil det nok fortsatt være. Men vi vil forsøke å legge ut en del av nyhetene og en del temaartikler på engelsk etter hvert. På disse sidene vil en også finne tilpasset stoff som orienterer om arbeidet med boka og om slektsstevnet i 2010. Vi håper også at sidene vil kunne knytte nye kontakter i USA slik at den nye slektsboka blir så komplett som mulig. Både med hensyn til personopplysninger, bildestoff og biografisk stoff. Vi håper også at flere fra USA vil melde seg inn i foreningen.

De engelske nettsidene er altså en del av nettstedet Bjødna-Tores Venner (selv om sidene ligger på en annen server). Sidene er utviklet av Arne Gilje, Malmø.


OVERSETTE SLEKTSSTOFF FRA NORSK TIL ENGELSK ?
Vi er interessert i komme i kontakt med personer som kan tenke seg å oversette nyheter og en del temaartikler mm til bruk på de nye nettsidene. Hvis du er interessert, vennligst ta kontakt med Arne Gilje (a-gilje@gilje.se) eller Per Terje Haaland (pth@lyse.net).
Skrevet: 15.07.08 klokken 21:05


Tilbake
Nyhetsarkiv