Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #155508
L o g i n
KUN 362 DAGER IGJEN !
Telleren oppe i venstre hjørne viser at tiden nærmer seg. Det er nå ett år til slektsarrangementene i forbindelse med Bjødna-Tore jubileet, men altså 501 dager til Tores fødselsdag. I siste styremøte i Bjødna-Tores Venner la arrangementskomiteen fram et noe endret forslag til program. Styret sluttet seg enstemmig til disse justeringene.


Programmet inneholder i hovedsak det samme som tidligere, men i en litt annen rekkefølge:

Fredag 11. juni 2010: Fotttur fra Øvre Espedal til Håland (kjærlighetsstien), andre turtilbud.
Lørdag 12. juni 2010: Kulturarrangement på Byrkjedalstunet
Søndag 13. juni 2010: Slektsstevne på Håland

Vi tror at mange vil finne det nye opplegget tydeligere og mer helhetlig. Slektsstevnet i ordets tradisjonelle forstand blir da på søndag på Håland. Lørdagen blir det kulturdag på Byrkjedalstunet. Et mer detaljert program vil bli lagt ut på nettsiden straks det er klart. Som før annonsert vil det bli mulig å delta på alt, eller velge ut deler av programmet. De fleste arrangementene vil kreve påmelding og ha en egenbetaling. Mer om priser og påmelding til høsten. Et detaljert brosjyre utarbeides nå, og vil sendes alle medlemmer når den er endelig. Vi regner med det vil være i løpet av oktober måned.

Både medlemmer og andre vil bli invitert, men selvsagt slik at medlemmer har forrang dersom noen av arrangementene blir fulltegnet.

Turen langs kjærlighetsstien vil bli en guidet fottur med stopp både på Øvre Espedalsstølen og Hålandsstølen. Herfra går veien ned Nordalen til Håland. De som ønske det, vil kunne ta seg en tur bort under Gule hedleren, stedet hvor Tore ble overrasket av bjørnen i 1850. Med det nye opplegget vil en ha bedre tid å gjennomføre turen. En må regne med at det meste av dagen går med.Se veien ned Nordalen på dette bildet.
Skrevet: 14.06.09 klokken 20:56


Tilbake
Nyhetsarkiv