Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #182995
L o g i n
OVER 1000 DELTAKERE PÅ SLEKTSARRANGEMENTENE
Mer enn 1000 personer har pr. i dag meldt seg på til ett eller flere av slektsarrangementene i juni. Flere enn 600 slektsbøker er forhåndsbestilt.

Dette er lang større tall enn styret i Bjødna-Tores Venner hadde våget å håpe på. Men vi er svært glade - og også litt ydmyke - for den overveldende responsen. Vi skal gjøre vårt ytterste for at alle arrangementer skal bli så bra som mulig !

Det er klart størst interesse for selve slektsstevnet på Håland søndag 13. juni. Her er det i øyeblikket registrert 826 påmeldte. Til kulturtreffet på Byrkjedalstunet er det registrert 531 deltakere. Øvrige tall for påmeldte er slik: Kjærlighetsstien - 79, tur til Hålandsstølen - 44, båttur Stavanger - Frafjord - 53, tur til Månafossen - 10.

Fotturen fra Øvre Espedal til Håland (kjærlighetsstien) er sterk overbooket. Her vil bare 40 personer få plass.

Akkurat nå forberedes utsending av giroblanketter med anmodning om innbetaling av deltakeravgifter. Vi vil be om at innbetaling skjer straks, og i hvert fall innenfor angitt betalingsfrist. Les veiledning om innbetaling nøye !

Som nevnt er det bestilt mer enn 600 eksemplarer av den nye slektsboka. Vi mottar fremdeles bestillinger. Send gjerne en e-post til brit.haaland@grl.no om dette. Boka vil bli trykket i mai, og vil som planlagt foreligge ferdig i begynnelsen av juni.

De fleste har oppgitt at de ønsker å hente bestilte bøker på arrangementene i Byrkjedal eller Håland. Vi vil tilrå at så mange som mulig tar ut bøkene på Byrkjedalstunet (dersom en skal delta der selvsagt !). Når bøkene hentes , kan de gjerne betales kontant eller med kort. Alternativt vedlegges en giro for betaling i ettertid.

Per Terje Haaland

Skrevet: 16.04.10 klokken 21:06


Tilbake
Nyhetsarkiv