Om nettstedet             Bli medlem           Gjestebok                 Kontakt oss

Besøkende #183014
L o g i n
VIKTIG INFORMASJON OM SLEKTSARRANGEMENTENE
Jubileumsdagene nærmer seg med stormskritt ! Nedenfor vil du finne mer detaljerte opplysninger om arrangementene alle dagene, altså 11. - 13. juni 2010. Det er en del endringer og viktige presiseringer. Så les dette nøye - det vil hjelpe på for å få avviklet arrangementene på en effektiv og god måte.

Kjære slektstreff-deltakere !

Det gleder oss at interessen for å delta på slektstreffet langt overgår våre forventninger. Det er nå godt over 1000 personer som har meldt seg på de forskjellige arrangementene. Den store deltakelsen medfører imidlertid at vi må gjøre noen tilpassinger og presiseringer for det praktiske opplegget rundt treffet.

Det viktigste endringen er å merke seg at lørdag 12. og søndag 13. juni blir gratis parkering for biler på idrettsbanen ved Dirdal skole (Dirdalsmoen). Ved behov kan biler bli dirigert videre til andre parkeringsplasser.

Det vil gå gratis pendelbusser fra Dirdal skole til Byrkjedalstunet på lørdag 12. juni og til Håland 13. juni.

Rundskriv 1 og 2 sendes med e-post til alle som står som hovedperson på påmeldingsskjemaet. Skrivene går i posten til hovedpersoner uten e-post adresse. Hovedpersonen må gi beskjed videre til de andre påmeldte.


Styret og arrangementkomiteen
Rundskriv nr. 1 - lørdag 12. og søndag 13 juni


Rundskriv nr. 2 - fredag 11. juniSkrevet: 20.05.10 klokken 22:43


Tilbake
Nyhetsarkiv